How I met your Friends

Igår fick jag en idé om ett socialt experiment som jag vill testa. Jag gillar sit-coms i stil med ‘Friends’ och ‘How I met your mother’ även om jag inte direkt följer serierna. Friends har riktigt sköna karaktärer som lirar bra ihop, och How I met your mother-gänget ser alltid ut att ha det så trevligt när de sitter i baren i sitt vanliga bås, dag efter dag. Dessa element vill jag slå ihop till till vad jag har valt att kalla ‘How I met your Friends’. Hela konceptet är rätt enkelt – sex av mina vänner träffas på en utvald krog, vid samma bås, vid återkommande tillfällen. Jag efterlyser därför vänner som kan identifiera sig med karaktärerna från serien Friends. Med andra ord söker jag en Joey, Rachel, Chandler, Monica, Ross och Phoebe.

Känner du att du identifierar dig med någon av karaktärerna lite extra? Vill du träffa mina vänner och kanske få någon skön vän på köpet?

Phoebe – Ledig!
Joey – Ledig
Chandler Ledig!
Ross – Ledig!
Monica – Ledig!
Rachel – Ledig!

OBS! Man måste inte stämma överens 100% med karaktären såklart, men det vore kul om man kan identifiera sig med rollfiguren lite. Jag kommer även att försöka kombinera det så att personerna som anmäler intresse INTE känner varandra sedan tidigare, i så stor utsträckning som möjligt.

Jag kommer inte att närvara själv. Möjligen gästspelar jag någon gång.

Såå… Har jag några sköna snubbar och tjejer som vill testa på ett socialt experiment och kanske få någon ny vän på köpet?