”Jag är inte rasist, men…”

Vi känner alla igen den meningen. De efterföljande orden är oftast rätt harmlösa och brukar vara något i stil med ”…jag tycker att folk ska anpassa sig efter det svenska samhället”, även om grova rasistiska kommentarer förekommer.

Jag läste nyss ett reportage där två ensamkommande ”barn” har blivit polisanmälda för bedrägeri. Detta eftersom de har ljugit om sin ålder och därför fått större förmåner, vilket är betydligt dyrare för samhället.

Jag tycker att moderaten sammanfattar det rätt bra: ”Varför ska ensamkommande få ljuga om sin ålder för att man saknar asyl- och skyddsskäl?” Bra jävla fråga. Inga andra grupper i samhället får detta, och denna grupp har redan fått ett undantag från EU’s ”strängaste” asylregler. Really, tror någon på det ens? Prognoserna är fortfarande skyhöga. Kanske inte om man jämför med 2015, men det är som att folk glömmer bort att det faktiskt fanns invandring, och en hög sådan, före år 2015.

Tillbaka till sakfrågan…

Centern ”beklagar” anmälan. Jag ”beklagar” att Centern inte står för lika behandling för alla i samhället. Centern beklagar på fullaste allvar att en anmälan görs mot individer bara för att de råkar vara asylsökande. Det här är ett brott som kan leda till fängelse, och hade säkerligen gjort det för en svensk. Lagen ska inte gälla alla lika enligt Centern. Konstigt ståndpunkt för ett parti som ska stå upp för ”allas lika värde”. Dra åt helvete, hycklar-centern! 🖕🏻

Socialdemokraterna anklagar Moderaterna för att ”fiska i grumligt vatten”. Är det någon som ens köper det snacket längre? Det tysta folket är på väg att vakna upp, och protesterna hörs öka dag för dag. Vet ni vad som sprider på främlingsfientlighet? Det är inte dessa anmälningar, som ni verkar tro. Det är att de får en massa jävla fördelar som skattebetalande svenskar inte får.

Vi ger enormt mycket godhet i form av bistånd och personliga gåvor. Vår kostnad för migration är större än vad UNHCR lägger på flyktingar, men ifrågasätter man att ljugande unga vuxna polisanmäls för bedrägeri… ja, då fiskar man i grumliga vatten. Är det någon annan som ser orimligheten i detta?

Jag är inte rasist, men… om detta gör mig till rasist så är jag nog det ändå. En stolt rasist dessutom.