Löfvén och Andersson

Mitt förtroende för Löfvén sjunker snabbare än vad Bitcoin-valutan kraschade idag. Om vi spolar tillbaka till 2015 så minns vi Löfvéns ”Mitt Europa bygger inte murar!”-tal (där endast de verklighetsfrånvända applåderade) till ”Sverige har varit naiva”-talet några månader senare. Därefter kom ”Ett nej är ett nej”-talet där han konstaterade att ett avslag på ansökan ska resultera i utvisning, annars har vi ingen reglerad invandring – vilket vi förvisso aldrig haft. Svängdörrarna har alltid stått på öppna de senaste 30 åren…

Nu senast kom uttalet om att ensamkommande ”barn” ska få stanna, ifall de uppfyller vissa krav. Observera att dessa krav på intet sätt är kopplade till asylskäl. Så, nu är det ett undantag för den grupp som i särklass belastar systemen mest. Frågan är dock vilken trovärdiget statsministern har i den här frågan, och i andra frågor. Här kommer en seriös fråga till er Socialdemokrater: Har ni förtroende för Löfvén? Om ja, hur ser ni på ovanstående svängningar?

Det som skrämmer mig allra mest är dock att Sveriges sämsta finansminister i historien, Magdalena Andersson, sakteligen börjar inse vilka enorma problem (inga jäkla ”utmaningar”) som detta fört med sig, och uppmanar nu ”asylsökande” att söka sig till andra länder än Sverige. I samma veva så är det bestämt att Sverige ska ÖKA flyktingkvoten från 3400 till 5000. Om Magdalena börjar förstå att det är illa, så börjar jag direkt fundera på hur jävligt det är. Tror inte att allmänheten har riktigt samma insyn som regeringen. Allmänheten har vart oroliga länge, men regeringen har gång på gång konstaterat att allt är lugnt, att vi har ordning. Och när nu regeringen börjar erkänna brister, shit, då vill jag inte tänka på hur illa det är bakom fasaderna.

Läs Magdalena Anderssons uttalande här. Jag är ingen ekonom, men om någon här är det… hur får ni detta att gå ihop? Min slutsats är att Socialdemokraterna, med deras kompis Miljöpartiet, är totalt inkompetenta och har satt Sverige i en extrem svår situation. Detta kommer främst att visa sig i landets kommuner – och om det är jobbigt när vi är inne i en brinnande högkonjunktur, vad tror ni sker när konjunkturen vänder?

Inför snarast tjänstemannaansvar med livstids fängelse som högsta straff. Helt plötsligt skulle i princip Socialdemokraterna sakna samtliga stolar.