Lena Mellin, hycklarnas fanbärare

Jag har tidigare kritiserat Aftonbladets Lena Mellin, och nu är det dags igen. Hennes senaste text om den misslyckade integrationen och misskötta invandringspolitiken är så otroligt osjälvkritisk så jag kräks litegrann i munnen av att läsa hennes ord.

Lena Mellin, vet du vilken redaktion som i åratal har bedrivit häxjakt på kritiker av just detta fenomen? Som gång på gång på gång kallat oss för rasister, nazister, anklagat oss för att fiska i grumliga vatten och allt vad det har hetat? Jo, det är den redaktion där du arbetar.

Att du har mage att kritisera andra för att inte erkänna sina fel när ni har gjort samma sak är bland det fulaste jag läst. Här har du den största förklaringen till att förtroendet för etablerad media är bottenlågt. Det förklarar även varför alternativ media växer lavinartat – medelsvensson är trött på att bli kallad rasist av er. Jag ger dig rätt i att Socialdummokraterna och Mögelaterna har stor skuld i hur det ser ut, men du och Aftonbladet är inte långt efter. Era journalistiska megafoner har gång på gång försökt uppfostra allmänheten till att ”tänka rätt” genom krönikor, ledare och social stigmatisering av oliktänkande.

Lena Mellin och Aftonbladet, det här långfingret är till er 🖕🏻