…och se där dinglar Framtid, med repet kring sin hals

Läste en artikel i Expressen nu medan jag åt frukost och jag höll på att tappa hakan. Jag såg ut ungefär så här (😱) efter att ha läst den. Expressen låter som Fria Tider och Avpixlat kombinerat, så jag hoppas nu att medelsvennen genast tar avstånd från denna högerextrema alternativmedia som bara sprider fake news. Älskar även att man försöker förklara det med att fler anmäler… skitsnack, anmälningsbenägenheten har minskat samtidigt som brotten ökar. Dessutom har det kommit rapporter om att främst kvinnor avstår från att anmäla just när det är invandrare. Inte för att de är rädda, utan för att de bryr sig mer om att inte utvisa folk än om sin egna säkerhet.

Återigen kan man fråga sig varför såväl röda som blåa regeringar vägrar att låta BRÅ plocka fram statistik på detta. Istället ska man forcera fram genusforskning och utbilda män i hur man beter sig. Missförstå mig rätt, en del skulle behöva det, men tro inte att vi kommer att komma tillrätta med sexbrotten som skjutit i höjden de senaste åren genom att bilda småbarn. Men visst, vi kan fortsätta i samma spår i några år till och lyssna på en statsminister som häver ur sig att det är ”fullständigt oacceptabelt” men som inte för ett piss för att förbättra det i praktiken.

Det är ofattbart att man inte gör någon sammanställning för att hitta ett beteendemönster hos en viss grupp människor. Det är trots allt andra medborgare – och inte politikerna själva – som drabbas hårdast av detta ansvarslösa handlande. Gång på gång hör man att Sverige ska vara ett föregångsland och att mångkultur är bra. Låt mig ställa en fråga på detta… frågan är enkel: Varför?

Varför måste vi vara ett föregångsland, och varför är mångkultur bra? Man kan ta inspiration från andra kulturer, vilket sker konstant, utan att för den delen skapa ett mångkulturellt land med parallella samhällen. Tandkrämen är dock ute ur tuben, och förespråkarna fick som de ville. Grattis. Grattis alla som argumenterat och förespråkat detta. Ni som är tidiga 80-talister eller äldre, känner ni igen samhället idag? Barn som växer upp idag kommer att ha dagens Sverige som referensram. Det är deras verklighet. Jag säger inte att det är kört, men nog fasen hade vi kunnat lämna ett bättre skött land till vad som är Sveriges framtid, dvs Sveriges barn.

Avslutningsvis: Bara för att regeringen inte beställer denna studie så kan medborgarna göra det själva, vilket också har gjorts. En ensam person har gått igenom 4.000 domar och sammanställt detta, vilket finns att läsa här i Expressen. Oops, sa jag Expressen? Jag menade såklart Fria Tider. Gränsen mellan alternativmedia och etablerad press börjar visst suddas ut…