Full rulle

Jag vet. Det har vart dåligt med uppdateringar. Jag önskar att jag kunde dra någon häftig historia om att jag backpackade i Asien eller tog en roadtrip från kust till kust i USA, men… Nä, jag skojade bara, jag har vart precis där jag vill vara. Och här har högsäsongen dragit igång på riktigt, vilket även har visat sig i form av bristande uppdateringar. Påsken kom tidigt i år och var även startskottet för högsäsongen, så de kommande helgerna kommer att bli intensiva och kaotiska. Visst har vi haft fina dagar, men det är först nu som man blir bränd i ansiktet av att vara ute en hel dag, vilket även betyder att våren är här på riktigt – och det är nu som Örnvik ska upplevas för att crème de la crème-känslan.

Jag tänker inte försöka beskriva allt vad vi gjort på påsken (ni som vart här under en påsk, ni vet hur omöjligt det är). Jag tänker inte heller lägga upp bilder eftersom bilderna sällan gör naturen rättvisa, utan istället får ni tro mig på mitt ord eller följa mig på Instagram. Motsägelsefullt, kan tyckas, men Instagram är ändå anpassat för bilder medan min blogg primärt fokuserar på text. Dock vill jag ändå nämna att det var jättekul att min syster Anna kom och hälsade på, mycket uppskattat! Ett stort tack till alla som gjorde påsken till vad den var, och ett extra stort tack till Anna. Övriga som förtjänar att nämnas är såklart pappa, Trubbel, Ida, Jens, Carro, Danne, Måns, Emmy, Putte, Danne Matta, Bettan, Peter, Elsa, Svante, Stig, Göran, Elin, Erik och hela Älvsbyn-gänget, ni är helt suveräna!

Strax efter påsken kom även hawaii-lapparna från Göteborg, Ullerstam och Hota, till Örnvik. Vi spenderade tre nätter i Ballék utan mobiluppkoppling eller möjlighet att kommunicera med omvärlden. Vi var helt bortkopplade, frånkopplade och avskilda från datorer, mobiltelefoner och sociala medier. Vi hade fantastiska dagar med utflykter, lunch ute, fiskande, skotersafari längs Pite-älven och jag ser fram emot uppföljaren! Lite kaos blev det med knivskärningar, tippade skotrar och borrande i pisshål. Fullträff! Tack som fan för besöket, nu börjar planeringen mot den längre turen 2019.