Without me

Idag fick jag tillbaka min gamla e-postadress till jobbet. Hittills har jag fått diverse login för att kunna klara mina uppgifter, men nu när jag fick e-postadressen återaktiverad så fick jag även tillgång till diverse klienter så som chat och… ja, det kanske var den som jag syftade på mest. Det kändes nästan lite nervöst att kliva in i de grupper som jag tillhörde och börja chatta med gamla kollegor, men jag kände mig hur välkommen som helst.

Jag funderade först på att presentera mig med hjälp av Eminems eminenta låt ’Without me’, just för att han har ett väldigt skönt ”Guess who´s back, guess who´s back, guess who’s back…” samt att lyriken i övrigt är rätt skön – även om den inte stämmer in så väl på mig i övrigt. Jag skulle aldrig få för mig att kalla mig kontroversiell (host host), men däremot så vet jag att åtminstone en person har tyckt att det har känts tomt utan mig. Och det är något som är skönt att höra när man väl är tillbaka!

I said ”This looks like a job for me”
So everybody, just follow me
’Cause we need a little, controversy
’Cause it feels so empty, without me

Jag hade aldrig sett musikvideon till ’Without me’, men den var rätt skön den med, så här kommer den. Sen kommer det att dröja innan jag lägger ut mer videor. Bloggen ska, som sig bör, fokusera på text och kanske en och annan bild. Kalla mig konservativ ifall du vill, men med tanke på att de flesta bloggar numera är vloggar så är det nästan lite kontroversiellt med gammal, hederlig text.