Inför sommaren

Den här sommaren har börjat riktigt, riktigt bra och jag ser fram emot att se hur högsommaren utspelar sig. Midsommar verkar rätt spikat med Havsbadet och Stiftelsen på scen. Jag tar sällan musiktips från Trubbel men här lyckades han träffa rätt! Hoppas att planerna håller så att jag får se de live. Någonstans efter midsommar kommer även Rautio och hälsar på, och i slutet av juli är det dags för Pite Dansar Och Ler. Riktigt hur jag ska fylla ut tiden mellan dessa händelser är ännu bekräftat oklart, men det blir nog en del resor mot kusten.

Ännu ligger snön kvar på fjällen, men jag ser hur den smälter dag för dag. Sommaren fortsätter att vinna terräng hela tiden och jag välkomnar den med öppna armar, även om det fortfarande bara är vår. Dagarna spenderas med att piffa i ordning campingen, fixa undan skrot och skräp, bränna gräs och andra sysslor. Det märks att det är lågsäsong fortfarande och jag passar på att ladda upp batterierna.

Egentligen ville jag inte säga något speciellt idag. Jag passade bara på att skriva ner planerna och vardagen. Detta eftersom jag nyss spelade Donkey Kong Tropical Freeze och det är så jäkla svårt. Blev lite irriterad och skrev därför ett inlägg – hade jag fortsatt spela är risken stor att handkontrollen hade flugit ut genom rutan.