Inställt, men jag kommer ändå!

Det var sedan länge planerat att vi skulle gå på Pensionatets invigningsquiz med det passande temat Sommarplågor. Ännu mer passande med sommaren – åtminstone om man spenderat några sådana i Göteborg – är ösregnet. Prognosen pekar på skyfall i morgon och Pensionatet gick ut och meddelade att quizzet mest troligt blir inställt.

Vad som däremot inte blir inställt är min Pite-resa. Detta blir nog sista gången jag tar postbilen och blåser till Pite innan PDOL och jag tänker passa på att bli riktigt mätt på stan. Dessutom visade det sig att en vän från Göteborg är i stan just i helgen, hur bra är inte det?! Risken finns väl att man slirar iväg på någon drink och hamnar på Kalles, öltältet eller någon annan pub. Verkar även som att vi kan bli ett skönt gäng på fredagen så detta ser jag mycket fram emot.

Om någon ska ut, så hör av er vetja, så styr vi upp något 🍻