Stor, större, störst

Nu i dagarna så har det släppts en hel del opinionsmätningar från diverse institut. Det finns två saker som främst fångar mitt intresse: oavsett vilken mätning man tittar på så faller Socialdemokraterna snabbare än Ericsson-aktien i början av 2000-talet. Det andra är att Sverigedemokraterna rankas som tredje största, andra största och även största parti.

Människor är uppenbarligen trötta på globalism och bortförklaringar som de etablerade, främst Socialdemokraterna, konstant ägnar sig åt. Men är det verkligen hela sanningen? Jag tänkte att vi skulle titta lite närmre på ett antal exempel som säkerligen gjort att svenska medborgare känner sig bortprioriterade och överkörda av politikerna. Jag tänker inte ta med exempel som ökad brottslighet och att invandrare står för en oerhört del rent procentuellt sagt, detta finns det knappast någon som säger emot på längre. Istället tänkte jag lista specifika exempel på hur infödda svenskars viljor ignoreras till förmån för händelser som direkt kan kopplas till invandring, globalism och mångkultur, samt exempel på hur det svenska samhället håller på att förändras.

Exemplen är många där det svenska samhället förändras i rasande takt. Det finns ett parti som har varnat för detta i tiotals år, och övriga partier svarade med att mobba ut detta parti (hint, det är inte Miljöpartiet). Etablerade partier kliar sig förskräckt i huvudet och funderar varför Sverigedemokraterna växer. Tja, varför då, kan man fråga sig? En gång i tiden försökte man skrämma individer med rasiststämpeln, men resultatet blev precis det som jag visste – ordet rasist blev verkningslöst och urvattnat. Det ansågs fräscht att vägra debattera med SD och att vända ryggen mot Åkesson när han talade. Snacka om kontraproduktivt!

Är det här hela förklaringen till Socialdemokraternas fall? Absolut inte, de har dessutom visat sig vara exceptionellt odugliga. Vi ska såklart inte glömma skandalen kring Transportstyrelsen där det läcktes uppgifter kring personer med skyddad identitet, men även om hemliga militärfordon och stridspiloters adresser. Jag tvekar på att allmänheten förstår vilka katastrofala konsekvenser detta kunde få. Jag förstår inte för mitt liv varför inte Socialdemokraterna sparkade Ygeman från partiet när han kom med ursäkten att han avstod från att informera Löfven eftersom det ”inte gick att ta på fikarasten utan det måste tas i speciella lokaler”. Alltså, vad fan… Den här idioten är nu gruppledare för Socialdemokraterna i Stockholm, och räkna med att samma idiot får en ny ministerpost vid en eventuell rödgrön valvinst. Är det här en människa som är lämplig att vara en del av Sveriges ledning? Hmm?

Vissa säger att nazister är det största hotet mot det fria samhället. Jag hävdar bestämt att det är Socialdemokrater.