Om ”Liv och Leverne”

Till skillnad från merparten av bloggar så handlar Liv och Leverne inte om något specifikt ämne. Jag behandlar politik, träning, mode och vad jag känner för. Att kalla Liv och Leverne för en blogg är ungefär som att kalla all mat för köttbullar. Liv och Leverne är min livsberättelse och mina memoarer. Jag delar ofta med mig av mina innersta tankar och funderingar. Förhoppningarna är att förmedla en inblick av mitt liv och mina värderingar.

Jag började skriva på metrobloggen.se/rankvist i augusti 2007, men användarvillkoren, censuren och annonserna på metrobloggen gjorde att jag köpte en egen domän och behöver därför inte ta hänsyn till användarvillkor eller andra bestämmelser.

Frekvent återkommande personer i ”Liv och Leverne

Meurling – Även kallad prästen eller annan religös benämning. Hänger ofta med i pokersammanhang. Köper och säljer konst som extraknäck.
Ola – Grannen, skåningen där jag ibland stöter på dialektproblem. Även Ola är en pokerräv (samt lärare). Pratar ofta med Ninni om skolpolitik.
Joel – En av mina äldsta bästa vänner som jag flyttade till Göteborg med. Vi svänger gärna ett par bägare tillsammans på Göteborgs ljusskygga krogar.
Linus – Nära vän som jag lärt känna genom Joel. Även han flyttade ner med Joel och mig. Pokerspelande och öldrickande ex-Gällivarebo.
Loke – Pizzaätande vissångare som ofta klagar på att jag går ut för sällan. Jag och Loke innehar båda SM-guld i att jävlas och tjafsas med varandra.
GBG – Rikard, född i Göteborg men lärde känna honom i Piteå, varav smeknamnet. Mugglare som gärna hänger med på Geocaching-turer.
Mögel – Anna, min lillasyster, med det mycket smickrande smeknamnet. Bor numera i Södertälje men dom gånger som vi ses blir det röj och rabalder!
Skarre – Trials-nötande Kirunabo med kärlek till TV-spel och snus. Skicklig debattör i samtliga ämnen och delar min humor – på gott och ont.
Isabelle – Gift med Skarre och en av mina absolut bästa vänner i Kiruna. Ytterst ansvarig för att återigen ha fått mig att älska Lappland.
Picky – God vän till Skarre och Isse, hälsar på varje kväll och tittar film. Lägger mer pengar på extra ostskivor på burgaren än vad själva burgaren kostar.
Kjell – Xbox-spelande Kirunabo med förkärlek till McDonalds-cheesar. Politiskt involverad i kommunalpolitik och en sann mästare i Yatzy.
Christer – Gymnasiepolare och vän som spenderat de senaste åtta åren i USA. Bor tillsvidare hos mig och satsar på en pokerkarriär i Sverige.
Ninni – Geocachande, pizzaätande och filmtittande färgglad kvinna som ofta kraschar på min soffa under mina filtar medan vi tittar på Harry Potter.
Nathalie – Emigrerad Kirunabo med vassa, roliga och snärtiga och kommentarer i ”Liv och Leverne”. Min personliga nemesis i Wordfeud.

En tanke om “Om ”Liv och Leverne”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

9 + 9 =