Vem är Rankvist?

Rankvist är 33 år och uppvuxen i Piteå. I tidig 20-årsålder flyttade han med en god vän till Göteborg där han byggde upp en ny umgängeskrets. Efter ett par år i Växjö var han åter i Göteborg och levde sitt sociala liv. Under våren 2011 flyttade han till Kiruna men återvände samma höst och är nu användarstödsansvarig på en webbtjänst för nedgrävd infrastruktur. På fritiden sysselsätter han sig med magi, gym, snowboard, TV-spel och övrig teknik. Vid sin sida har han den mjuka och mysiga katten Leo som har en förkärlek för att äta plastpåsar när husse inte är uppmärksam.

Rankvist började med magi och mentalism för nästan nio år sedan. Hobbyn låg vilande under ett par år men återupptogs nyligen. Den senaste tiden har han uppträtt på dagis, förskolor, barnkalas och diverse tillställningar med publik. Allra bäst upplevs hans magi på krogar och barer. Dock är det sällan man ser honom ute på krogen nuförtiden, men under större högtider är det inte omöjligt att han kan bjuda på ett par sköna trick.

När Rankvist inte sitter med en kortlek i näven så sitter han med en handkontroll. Xbox One och Playstation 4 spelas då och då, och om ni tror att ni kan spöa han i något spel så lägg till hans gamertag; Rankvist (både på PS4 och Xbox One)

I övrigt är han en lugn och eftertänksam person som är lätt att umgås med. För det mesta är Rankvist rationell och logisk, men det kan hända att han tillåter sig att sväva ut på moln.

Just ja, han driver även en av Sveriges bästa publikationer; Liv och Leverene på http://www.rankvist.se!