Vem är Rankvist?

Jag heter Jonas Rankvist och är 36 år. Jag fyller år i februari enligt den gregorianska kalendern och är fisk enligt zodiaken. Kollar man på den kinesiska kalendern så är jag en hund. Vanligtvis brukar man säga att sanningen ligger någonstans i mitten så jag antar att det gör mig till en krokodil. Och det kanske det ligger något i det, jag är rätt stor i käften och är inte rädd för att bita ifrån när jag tror på något, vilket har visat sig i den här bloggen både en och tusentals gånger.

I november 2016 fick jag nog av fiskmåsar, regn som föll på tvären och Feskekôrka. Flyttlasset gick då från Göteborg till lapplandsfjällen där jag för tillfället huserar och hjälper min far med hans camping. Stället i sig heter Örnvik och ligger vid sjön Tjeggelvas, som är en del av avrinningsområdet för Piteälven. Om du vågar köra skoter uppför Piteälven så kommer du förr eller senare att åka förbi mitt fönster. Kom in och ta en kaffe, vetja.

Jag har en förkärlek för teknik och natur, jag anser inte att Gudrun Schyman är vidare sympatisk och jag skiter i vem som vinner Robinson. Jag vill att folk ska tänka själva och inte bli upplärda med vissa tankar. Jag älskar att tänka och ifrågasätta mina egna tankar. Det är trots allt så som man utvecklas som person, tror jag.

Men vem jag är… det är jag osäker på. Vet du vem du är?